A weboldalon elérhető látogatását sütik formájában naplózzuk. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre. Jelen weboldal használatával Ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Garancia kizárólag szakszervíz által telepített eszközökre vonatkozik!

Termékekre gyártótól függően 12 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti: 2023 Dunabogdány Kálvária út 83.

Garanciális Szolgáltatások Feltételei

 1. A garancia a vásárlástól számított 12 hónapra szól.
 2. A garancia alatt kiderült hibák kijavítása a berendezés szervizben való átvételétől számított 25 munkanapon belül történik.
 3. Amennyiben a szükséges alkatrészt külföldről kell behozni, a javítási idő az alkatrész behozatalára szükséges idővel meghosszabbodik.
 4. A garancia alatt elvégzett javítások az alábbiak bemutatása után lehetséges:
  - helyesen és olvashatóan kitöltött, ügyfél által aláírt garanciális kártya,
  - a reklamált készülék érvényes vásárlási bizonylata eladási dátummal (számla vagy bizonylat).
 5. A készülékkel kapcsolatos reklamációt a vásárlás helyén kell bejelenteni.
 6. A készüléket eredeti csomagolásban kell javításra küldeni. Amennyiben nincs meg a gyári csomagolás, a szállítás során bekövetkező esetleges sérülési kockázat a reklamálót terheli.
 7. A javítás tényét és dátumát a szerviz a garanciális kártyán igazolja.
 8. Az ügyfélnek joga van az árút újra cseréltetnie, amennyiben:
  - a garanciális időn belül a szerviz ugyanazt a hibát 5 alkalommal javítja, a készülék pedig továbbra is olyan hibával rendelkezik, amely lehetetlenné teszi a készülék rendeltetésszerű használatát.
  - a szerviz írásban igazolja, hogy a hiba eltávolítása lehetetlen.
 9. Amennyiben a készüléket nem lehet újra cserélni, az ügyfélnek joga van visszakövetelnie a befizetett összeget.
 10. A garancia nem terjed ki a normál üzemeltetési elhasználódás okozta meghibásodásokra (túlfeszültség, égés, szakszerűtlen beüzemelés stb.).
 11. A garancia nem terjed ki olyan külső okokból bekövetkezett sérülésekre, mint: mechanikus sérülések, szennyeződés, elázás, villámcsapás, elektromos túlfeszültség, nem megfelelő telepítés (különösen vonatkozik ez az MPPT töltésvezérlő készülékekre), rendeltetésnek nem megfelelő használat, jel túlterhelés okozta hangszóró károsodás, erősítő vagy jelforrás oszcilláció, egyenfeszültség megjelenése az erősítő kimenetén.
 12. A garancia nem vonatkozik továbbá a használati útmutatóban felsorolt, valamint a normál üzemelés körébe tartozó műveletekre, pl. készülék átprogramozása, megnyitása.
 13. A garancia nem vonatkozik a berendezés kivétele, behelyezése és áthelyezése okozta sérülésekre.
 14. A garancia nem vonatkozik tovább a berendezés nem a rendeltetésnek megfelelő használata okozta sérülésekre. Ez vonatkozik az amatőr berendezés professzionális célokra való felhasználására is. Az ilyen típusú sérülések eltávolítása az ügyfél költségére lehetséges.
 15. A garancia nem terjed ki a termék műszaki paramétereire vonatkozó követelésekre, ha azok megegyeznek a gyártó által megadott paramétereknek.
 16. Megalapozatlan garanciális javítás megrendelése esetén a készülék szervizbe és szervizből való szállítási költségei az Ügyfelet terhelik.
 17. Napelemes töltésvezérlők és inverterek esetében a garancia csak hivatalos beszerelő műhelyben történő beszerelés esetén érvényes, ellenkező esetben a garancia érvényét veszti. A hivatalos beszerelő műhelyek listája itt található.